STN EN 818-4 + A1: 2008 (27 0083), Krátkočlánkové reťaze na zdvíhanie. Bezpečnosť Časť 4 Viazacie reťaze. Trieda 8 (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav; Trnovec, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 818-4: 1996 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 818-4 z októbra 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Stanislav Trnovec. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Keywords: normy