STN EN 14730-2: 2008 (28 0341), Železnice. Koľaj. Aluminotermické zváranie Časť 2 Kvalifikácia aluminotermických zváračov, schvaľovanie zhotoviteľov a preberanie zvarov - Matušík, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14730-2: 2006