STN EN 14730-2: 2008 (28 0341), Železnice. Koľaj. Aluminotermické zváranie Časť 2 Kvalifikácia aluminotermických zváračov, schvaľovanie zhotoviteľov a preberanie zvarov - Matušík, Vladimír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14730-2: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14730-2 z decembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladimír Matušík. Technická komisia: TK 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá
Keywords: normy