STN EN 61310-2: 2008 (33 2200), Bezpečnosť strojových zariadení. Indikácia, označovanie a ovládanie Časť 2 Požiadavky na označovanie - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61310-2: 2008