STN EN 61310-2: 2008 (33 2200), Bezpečnosť strojových zariadení. Indikácia, označovanie a ovládanie Časť 2 Požiadavky na označovanie - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61310-2: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 61310-2 z januára 2000 v celom rozsahu. STN EN 61310-2 z januára 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.12.2010
Spracovateľ: Ivan Pobjecký.
Keywords: normy