STN EN 61310-3: 2008 (33 2200), Bezpečnosť strojových zariadení. Indikácia, označovanie a ovládanie Časť 3 Požiadavky na umiestnenie a činnosť ovládačov - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61310-3: 2008