STN P CEN/TS 15399: 2008 (38 6438), Systémy zásobovania plynom. Pokyny na systémy manažérstva pre plynovodné distribučné siete. - Danovič, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15399: 2007