STN P CEN/TS 15174: 2008 (38 6439), Systémy zásobovania plynom. Pokyny na systémy manažérstva bezpečnosti pre prepravné plynovody zemného plynu. - Danovič, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15174: 2006