STN P CEN/TS 15174: 2008 (38 6439), Systémy zásobovania plynom. Pokyny na systémy manažérstva bezpečnosti pre prepravné plynovody zemného plynu. - Danovič, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Doprava a rozvod plynu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15174: 2006
Spracovateľ: Peter Danovič. Technická komisia: TK 113 Doprava a rozvod plynu
Keywords: normy