STN EN 10277-1: 2008 (42 0160), Lesklé oceľové výrobky. Technické dodacie podmienky Časť 1 Všeobecne - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10277-1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 10277-1 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy