STN EN 10277-4: 2008 (42 0160), Lesklé oceľové výrobky. Technické dodacie podmienky Časť 4 Ocele na cementovanie - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10277-4: 2008