STN EN 10277-5: 2008 (42 0160), Lesklé oceľové výrobky. Technické dodacie podmienky Časť 5 Ocele na zošľachťovanie - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10277-5: 2008