STN EN 755-3: 2008 (42 7511), Hliník a zliatiny hliníka. Lisované tyče, rúrky a profily Časť 3 Tyče kruhové, medzné odchýlky rozmerov a tvaru - Košáriová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 755-3: 2008