STN EN 755-4: 2008 (42 7511), Hliník a zliatiny hliníka. Lisované tyče, rúrky a profily Časť 4 Štvorhranné tyče, odchýlky rozmerov a tvaru - Košáriová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 775-4: 2008