STN EN 755-4: 2008 (42 7511), Hliník a zliatiny hliníka. Lisované tyče, rúrky a profily Časť 4 Štvorhranné tyče, odchýlky rozmerov a tvaru - Košáriová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 775-4: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 775-4 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Košáriová. Technická normalizačná komisia: TNK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy