STN EN 755-8: 2008 (42 7511), Hliník a zliatiny hliníka. Lisované tyče, rúrky a profily Časť 8 Rúry lisované komorovou matricou, tolerancie rozmerov a tvaru - Košáriová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 775-8: 2008