STN EN ISO 2171: 2008 (46 1019), Obilniny, strukoviny a výrobky z nich. Stanovenie celkového popola spaľovaním. - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2171: 2007
Táto norma nahrádza STN ISO 2171 z novembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy