STN EN ISO 5529: 2008 (46 1022), Pšenica. Stanovenie sedimentačného indexu podľa Zelenyho. - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 5529: 2007