STN EN ISO 5529: 2008 (46 1022), Pšenica. Stanovenie sedimentačného indexu podľa Zelenyho. - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 5529: 2007
Táto norma nahrádza STN ISO 5529 z augusta 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy