STN P CEN/TS 839: 2008 (49 0703), Ochranné prostriedky na drevo. Zisťovanie ochrannej účinnosti proti drevokazným hubám Basidiomycetes. Aplikácia povrchovou úpravou. - Neuschlová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 839: 2008