STN EN ISO 291: 2008 (64 0204), Plasty. Štandardné prostredie na kondicionovanie a skúšanie (ISO 291: 2008). - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 291: 2008