STN EN ISO 291: 2008 (64 0204), Plasty. Štandardné prostredie na kondicionovanie a skúšanie (ISO 291: 2008). - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 291: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 291 z júna 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy