STN EN 14025: 2008 (69 8508), Nádrže na prepravu nebezpečných tovarov. Kovové tlakové nádrže. Navrhovanie a výroba. - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14025: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 14025 z októbra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Norma je nahradená normou STN EN 14025 + A1 z júna 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy