STN EN 1168 + A1: 2008 (72 3011), Betónové prefabrikáty. Dutinové dosky (Konsolidovaný text). - Kamenická, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1168: 2005 + A1: 2008