STN EN 1168 + A1: 2008 (72 3011), Betónové prefabrikáty. Dutinové dosky (Konsolidovaný text). - Kamenická, Zuzana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1168: 2005 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1168 z februára 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zuzana Kamenická. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 1168 + A2 zo septembra 2009 v celom rozsahu. Používať sa môže do 31.12.2010
Keywords: normy