STN EN 15603: 2008 (73 0712), Energetická hospodárnosť budov. Celková potreba energie a definície energetického hodnotenia. - Sternová, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15603: 2008