STN EN 15603: 2008 (73 0712), Energetická hospodárnosť budov. Celková potreba energie a definície energetického hodnotenia. - Sternová, Zuzana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15603: 2008
Spracovateľ: Zuzana Sternová. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Norma je nahradená normou STN EN ISO 52000-1 z februára 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy