STN EN 352-8: 2008 (83 2135), Chrániče sluchu. Bezpečnostno-technické požiadavky a skúšanie Časť 8 Slúchadlové chrániče sluchu so zábavným zvukovým zariadením - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 352-8: 2008