STN EN ISO 14116: 2008 (83 2735), Ochranné odevy. Ochrana proti teplu a plameňu. Materiály, kombinácie materiálov a odevy s ohraničeným šírením plameňa (ISO 14116: 2008). - Vyskočil, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14116: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 533 z januára 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Vyskočil. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 14116 zo septembra 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy