STN EN 15267-3: 2008 (83 4106), Ochrana ovzdušia. Certifikácia automatizovaných meracích systémov Časť 3 Požiadavky na pracovné charakteristiky a postupy skúšania automatizovaných meracích systémov na monitorovanie emisií zo stacionárnych zdrojov - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy: 15267-3: 2007