STN EN 15267-3: 2008 (83 4106), Ochrana ovzdušia. Certifikácia automatizovaných meracích systémov Časť 3 Požiadavky na pracovné charakteristiky a postupy skúšania automatizovaných meracích systémov na monitorovanie emisií zo stacionárnych zdrojov - Davidová, Viera; Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy: 15267-3: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15267-3 z júna 2008 v celom rozsahu
Spraxcovateľ: Viera Davidová, Daša Borovská. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy