TNI CEN/TR 15709: 2008 (91 1713), Technická normalizačná informácia. Nábytkové kovanie. Termíny pre posuvné kovania na posuvné dvere a žalúzie. - Joščák, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15709: 2008