TNI CEN/TR 15709: 2008 (91 1713), Technická normalizačná informácia. Nábytkové kovanie. Termíny pre posuvné kovania na posuvné dvere a žalúzie. - Joščák, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15709: 2008
Spracovateľ: Pavol Joščák. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy