STN EN 1366-9: 2008 (92 0811), Skúšanie požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 9 Potrubia na odvod splodín horenia z jedného požiarneho úseku - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1366-9: 2008