STN EN 1366-9: 2008 (92 0811), Skúšanie požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 9 Potrubia na odvod splodín horenia z jedného požiarneho úseku - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1366-9: 2008
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy