TNI CEN/TR 15628: 2008 (95 0105), Technická normalizačná informácia. Údržba. Kvalifikácia pracovníkov údržby. - Grenčík, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15628: 2007