TNI CEN/TR 15628: 2008 (95 0105), Technická normalizačná informácia. Údržba. Kvalifikácia pracovníkov údržby. - Grenčík, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15628: 2007
Spracovateľ: Juraj Grenčík.
Norma je nahradená normou STN EN 15628 z novembra 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy