STN ISO 3297: 2008 (01 0187), Informácie a dokumentácia. Medzinárodné štandardné číslo seriálových publikácií (ISSN). - Katrincová, Beáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3297: 2007