STN ISO 3297: 2008 (01 0187), Informácie a dokumentácia. Medzinárodné štandardné číslo seriálových publikácií (ISSN). - Katrincová, Beáta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 69 Terminológia. Dokumentácia a informácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3297: 2007
Táto norma nahrádza STN ISO 3297 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Beáta Katrincová. Technická komisia: TK 69 Terminológia. Dokumentácia a informácie
Norma je zrušená od 1. 5. 2022
Keywords: normy