STN EN ISO 19131: 2008 (01 9346), Geografická informácia. Špecifikácie dátového produktu (ISO 19131: 2007). - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19131: 2008 a má postavenie oficiálnej verzie