STN EN ISO 19137: 2008 (01 9347), Geografická informácia. Základný profil priestorovej schémy (ISO 19137: 2007). - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19137: 2008 a má postavenie oficiálnej verzie