STN EN ISO 19137: 2008 (01 9347), Geografická informácia. Základný profil priestorovej schémy (ISO 19137: 2007). - Faixová Chalachanová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19137: 2008 a má postavenie oficiálnej verzie
Spracovateľ: Jana Faixová Chalachanová. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy