STN EN 1591-2: 2008 (13 1561), Príruby a ich spoje. Pravidlá výpočtu kruhových tesnení prírubových spojov Časť 2 Rozmery tesnení - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1591-2: 2008