STN EN 10111: 2008 (42 1096), Plechy a pásy z nízkouhlíkovej ocele kontinuálne valcované za tepla na tvárnenie za studena. Technické dodacie podmienky. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10111: 2008