STN EN 10111: 2008 (42 1096), Plechy a pásy z nízkouhlíkovej ocele kontinuálne valcované za tepla na tvárnenie za studena. Technické dodacie podmienky. - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10111: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 10111 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy