STN EN 1173: 2008 (42 3006), Meď a zliatiny medi. Označovanie stavu materiálu. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1173: 2008