STN EN 1173: 2008 (42 3006), Meď a zliatiny medi. Označovanie stavu materiálu. - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1173: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1173 zo septembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická normalizačná komisia: TNK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy