STN EN ISO 664: 2008 (46 2323), Olejnaté semená. Úprava laboratórnej vzorky na analytickú vzorku (ISO 664: 2008). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 664: 2008