STN EN ISO 664: 2008 (46 2323), Olejnaté semená. Úprava laboratórnej vzorky na analytickú vzorku (ISO 664: 2008). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 664: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 664 z októbra 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy