STN EN 1927-1: 2008 (48 0066), Kvalitatívne triedenie ihličnatej guľatiny Časť 1 Smreky a jedle - Slamka, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1927-1: 2008